Google+ Part Egyesület, Eger: Vasárnap a Bikavér Ünnepen - Egri Csillag Színpad - 2013

2013. júl. 13.

Vasárnap a Bikavér Ünnepen - Egri Csillag Színpad - 2013

Egri Csillag Színpad az Egri Bikavér Ünnepén 2013
PROGRAMTERV VASÁRNAP - 2013.07.14.
Zenepavilon, Érsekkert, Eger

17.00 drizzt (dj)
Drizzt aka Debreczeni Norbi a Part (dj) csapat egyik kezdetektől jelenlevő, először csak a háttérben, később pedig már lelkes aktivistaként részt vevő alakja. Korábban Mezőtúron szervezett több underground zenei bulit, amiken ő maga is beállt a pult mögé, de megfordult már az Egalban, a Broadway Studioban és egy alföldi party-sorozaton, a Virtuson is. Zeneileg a pörgősebb drum and bassek és dubstepek állnak közel hozzá, de a Bikavér ünnepre egy sokkal szelídebb oldalát mutatja meg nekünk, így többek között ambient és liquid témák várhatóak tőle.

18.00 dj kOMa
A performance és a noise egri nagykövete, Szilágyi Rudi, ismét meglep minket, mert most megmutatja, hogy tud lazulós, hátradőlős zenéket is prezentálni. Természetesen várható kalandozás a gyorsabb ütemek és a jazz irányába is. De már önmagában az is jól hangzik, hogy Rudi fellép az Egri Bikavér Ünnepen...

19.00 Deephlux koncert (live)
A Deephlux zenekar 2012-ben jött létre Őrsi András (One-AB) producer és Végh Balázs énkes társulásából. Majd később csatlakozott hozzájuk Zahár Fanni fuvolista (SoulClap Budapest), Weil András billentyűs (Ethnofil) és Bencze László gitáros. Ebben a felállásban vettek részt tavaly az A38 Talentométer nevű tehetségkutatón, ahol elektronikus live act kategóriában külön díjat nyertek Barabás Lőrinc zsűrielnök jóvoltából. A kezdeti sikeren felbuzdulva jelenleg első albumukon dolgoznak, ami ez év őszére várható. Stílusmeghatározásuk soundcloud oldaluk szerint "soulful electroacoustic music" amiben a downtempo, a trip-hop és a neosoul hatásai keverednek élőhangszeres játékkal. Bemutatkozó koncertjüket, az Egri Bikavér Ünnepen tartják az Egri Csillag színpadon. // soundcloud // facebook



20.00 DJ One-AB feat. Zahár Fanni (flute), Weil Andris (keys) (live)
Ethnofil, Soulclap, Deephlux - innen lehetnek ismerősük a fellépők. Az eddigi zenei tevékenységük alapján egy nagyon kellemes impróra számíthatunk. Egyszeri alkalom - ne hagyjátok ki.

21.00 drizzt (dj)
lásd fentebb

22.00 Frank Flour (FIN) (dj)
Eger leglazább finnugor designere zárja a fellépők sorát az idei Bikavér Ünnepen, az Egri Csillag Színpadon. Frank Flour alapban kísérleti elektronikát játszik, de most egy mulatósabb arcát is megvillantja. Talán.

23.00 Zárás - Köszi

Párhuzamosan:
16.00-19.00 Kavalkád - Kreatív gyerekprogramok
Kreatív kézműves programok, játékok gyerekeknek a Kavalkád Egyesület szervezésében. // facebook

Scaff - Visual-Dallamgrafika
Scaff az elmúlt évek során rengeteg rendezvényen, party-n megfordult és vetített. Tavaly is minden este kint volt a Bikavér Ünnepen és idén is folytatja fényes szereplését a bikavéres, csillagos éjszakában.

2DIMENZIÓ
Eger legújabb fényművészeti projektje az Egri Bikavér Ünnepen startol. A 3D-s alkotók 2DIMENZIÓ néven festik a hangulatokat az érsekkerti fák között, a Zenepavilon mellett.

22.00 Lobbanáspont tűzzsonglőrök
Az egri tűzmesterek a zenepavilonnál is zsonglőrködnek egyet, de a Bikavér Ünnepen többször lehet velük találkozni az Érsekkerti tó partján, ahol a Csakragenerátor csapat dobbantja a fellépéshez a kellő ritmust és hangulatot. // facebook 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése